De magiska bedövningssprutorna!

Träffat första läkaren idag som faktiskt har en idé och även vågar testa någonting för att försöka hjälpa mig. Hon sprutar in bedövning rätt in i flera irriterade triggerpunkter. Snabbt, enkelt och dessutom billigt. 



Och att jag idag dessutom själv sitter i det väntrum där mina foton pryder väggarna. Kanske det är någon mening med allt detta?
 
 


För första gången på 3 år så släpper den enorma krampen i dessa muskler, svullnad går ner, jag får mindre ont och det ger även ett lugn i kroppen som min sambo märker av på en gång vid middagen. Jag har ingen aning om hur länge detta kommer att sitta i, men jag är så tacksam för varje liten timme som jag är lite bättre. Varför har ingen provat eller ens nämnt detta under de 3 långa år som jag bara slussats hit och dit?!
 
 
 
Men när svullnaden gått ner efter alla år så chockas jag även av att tydligare se hur alla muskler helt försvunnit från mina axlar och rygg och allt liksom bara är benigt & platt. Men nu ska jag njuta så länge detta varar och hoppas jag någon dag är så bra så att jag kan börja träna upp mig igen.