Körsbärsblommorna i Kungsträdgården

Varje år i mitten av april så börjar jag ta reda på hur långt körsbärsblomningen i Kungsträdgården har kommit. De blommar ju inte så länge så man har bara någora veckor på sig om man vill hinna njuta av dem. När alla träd blommar där blir det som ett helt magiskt vackert blomtak att gå under. 
 
 
 
 
 
 
Förra året så blev det ingen årlig tur dit pga att coronapandemin som slog till hårt i hela vår värld, men  i år så kom jag och min mamma faktiskt iväg. Detta har blivit våran årliga mor & dotter dag och hon hade precis hunnit få sina båda vaccinationer, så detta år åkte vi iväg över dagen. 
 
Dagen brukar börja på Vete-Katten, sen besöka Desigual butiken, titta på & fota körsbärsblommorna, äta luch och dricka vin på ett uteställe i Kungsan och sen Vete-Katten på väg till stationen igen. Och denna plan höll vi även i år, förutom att båda Desigual affärerna hade stängt. 
 
Då jag gillar att fota lite mer än min mamma, så beställde jag ett extra glas vin åt henne efter lunchen och så kunde jag gå iväg och fota lite själv en stund utan att känna mig stressad. Man får inte vara dum, haha!
 
Om du skulle gilla något av fotona så säljer jag mina bilder.