Fjärde gången gillt då

Men äntligen sitter nog rygg och bäcken där de ska sitta! Jag har i 10 dagar gått omkring med ett roterat och låst bäcken med följd av att benen är väldigt olika långa och ja såklart gör det ont och jag har haft svårt för att både sitta, ligga, stå och gå denna gång. 
 
Det hela började med att vi hade en gemensam städdag med vår brf förra lördagen och istället för att typ titta på som jag gjorde i våras, så satte jag mig på huk och plockade ogräs i grusplanen. Det kändes väl sådär, men gick ok ändå. Fram tills vi var klara och jag kom hem och skulle böja mig ner för att byta strumpor...
 
Ingen av de som brukar kunna hjälpa mig när detta sker hade någon tid ganska snart för mig, så jag fick sätta mig ner och goggla och ta hjälp av naprapater och kiropraktorer som jag aldrig träffat tidigare. När jag berättade om att jag är lite speciell att behandla, dels med Ehlers Danlos syndrom, några revben borta och så min stelopererade nacke och bröstrygg, så blev de nog lite ställda. 
 
Den som behandlade mig på måndagen fick helt klart mest att bita i, då jag knappt kunde röra mig alls och då även vä ben släpade lite och var svagt. Han gjorde det han vågade, men jag var fortfarande sned och roterad när jag gick därifrån. På tisdagen när jag hade min stående bokade tid hos min fysioterapeut så provade hon att behandla mig  genom att lägga mig på en sorts vippbräda. Skonsamt ja, men hjälpte bara lite för stunden. Under onsdagen blev jag sämre igen och kunde sitta ännu mindre och höften "stod ut" på ena sidan. Bara att ringa vidare och på torsdag morgon så fick jag åka till ännu en ny kiropraktor. Jag kan ju tillägga att ett besök kostar runt 600 kr och lite surt när jag ju inte blev bra. Han gjorde det han vågade och kunde med mina förutsättningar, men mina ben var fortfarande olika långa när jag gick därifrån. 
 
Jag har redan svårt att se när jag kör bil och min chans att se lite är att jag kan rotera och vrida i ryggen och när jag är så här så var det ännu svårare att köra bil... suck.
 
Helgen kom och jag var alltså ännu inte alls bra och jag vet ju sedan tidigare att på helgerna finns det ju ingen som har jour inom detta område. På lördagen hade jag så ont och ringde 1177 och enda tipset de kunde ge mig var att åka in till akuten för att få rejäl smärtlindring. men det är ju liksom inte smärtan som är värst här, utan att jag hade så svårt att sitta mm och stressen att inte veta hur länge jag måste gå med detta. 
 
Jag fick under helgen tips av min kompis om ännu en naprapat och han svarade redan under söndagen att han hade en tid åt mig som idag måndag morgon. Jippi då var det bara att hålla ut en dag till. Och efter det besöket idag så tror jag faktiskt att jag är ok för ett tag igen.
 
Så himla typiskt att detta hände just nu när jag köpt träningskort och äntligen kommit igång med träningen lite smått. Vila idag och imorgon liten promenad, för att jag brukar vara lite skör efteråt och på onsdag ska jag sätta igång i gymmet igen. Påt igen bara!