Så är 2017 snart slut

Ja år 2017 har verkligen varit ett händelserikt år för mig på många sätt. Både bra händelser och jobbiga händelser. Precis så där som livet är.

 

 
 

Jag drog iväg till Thailand själv i en månad för jag blev så less på min värk. Jag fick träningsförbud helt, vilket var tufft då jag typ alltid tränat. Jag sålde huset efter 18 år och vi köpte vårt drömboende. Min yngsta son har hoppat av skolan för andra gången. Min sambo har blivit utbränd igen. Vi har sålt vår älskade sommarstuga efter 50 år i familjen. Jag har köpt en ny bil. Jag och äldsta sonen var till Kreta på en fantastisk rolig semester ihop. Jag har köpt en husbil. Jag har varit sjukskriven hela detta år. Min älskade och bästa vän har haft ett otroligt tufft år med flera jobbiga nackoperationer och jag har lidit så med henne. Jag har ”förlorat” båda mina söner då de numera valt att bo på heltid hos sin pappa. Jag har även under detta år äntligen börjat få lite fotouppdrag/jobb (bl a ett jättekul uppdrag att fota ett B&B i Frankrike i en hel vecka). Jag har äntligen fått reda på varför jag mått så dåligt under de sista åren genom en röntgen i London.

 

 

Och jag avslutade detta år med något jag absolut inte hade planerat - att steloperera hela 9 kotor från skallbasen och ända ner till bröstryggen. Jamen varför inte avsluta med det liksom, som nåt jäkla galet superfyrverkeri. Ett väldigt lyckat fyrverkeri, men inte så vackert direkt.

 

 

2018 kommer helt klart att bara kunna bli ett lugnare och bättre år. Jag ska tuffa runt i husbilen en hel del med min familj har jag tänkt. Även mot slutet av 2018, då jag är tillräckligt läkt, ska jag försöka hitta ett jobb som jag kan klara av. Jag ska börja nya året med en massa pappersjobb och samtal efter alla turer inom vården och ansöka för att försöka få tillbaka en del av alla pengar som jag fått lägga ut och även göra några stämningar till IVO. Sånt gillar jag.

 

2018 kommer förhoppningsvis att bli mitt första år av 17 år som jag kommer att ha mindre värk och det ska bli så spännande att få känna hur det känns. Men det kommer även att bli mitt första år som tokstel och handikappad, så jag ska se till att fylla det med roliga upplevelser och mysiga resor precis som andra år. Göra allt för att försöka leva som vanligt trots mina nya begränsningar.

 

 

Jag välkomnar det nya året med iver och nyfikenhet över vad det kommer att fyllas med och det går säkert bra för min påhittighet och fantasi är det då inget fel på. Det jag ska ta med mig in i år 2018 är att fortsätta tänka och handla enligt Attraktionslagen och att leva enligt mitt motto – Don´t dream your life, live your dream!

Gott nytt år kära vänner!