Här tuffar livet på

Nämen vem har sagt att livet framskrider lugnt och efter planerna? Någon? När jag kände att jag liksom inte riktigt orkade något mer, så fick jag igår kväll snabbt ladda om och förbereda mig för ett första besök på ett företag som söker personal imorse. Och klart man är på liksom. Skrev om mitt cv lite grann och läste på om företaget. Kanske inte riktigt var det jag hade tänkt mig, men man vet aldrig och det blir en bra övning tänker jag.

 

Det brukar ofta bli lite struligt precis när sambon är borta på sina långturer och denna gång började det redan första veckan. Jo man tackar. Att vara själv med två ”halvvuxna” tonåringar är trevligt som bara den, men det krävs liksom en hel del stöd från en vuxen också. Att försöka få in dem i rätt värderingar här i livet och pusha och vägleda i lagom dos, så att de inte tröttnar helt på en, kan vara något av en utmaning. Men de lär i sin tur även mig en hel del såklart.

 

Bara det att försöka få dem att förstå att livet inte går ut på att göra allt framför datorn. Och sen det där med matintaget. Igår var det en som var hungrig kl 23 när jag skulle gå och lägga mig och då började det stekas ägg minsann. Lite ovant var det att försöka somna i ett sovrum som luktade matos.

 

Veckan har även innehållit en träff med en ny sjukgymnast tillsammans med en ny smärtläkare, för att se om det eventuellt går att spruta cortison på något ställe för att lugna ner paniken som jag har i muskler och leder nu. Jag har även skött mig och gjort mina 8 hemövningar varje dag och även varit en del i gymmet och gått på något spinningpass.

 

Denna vecka har även min mamma fått mer och mer problem med kärlkramp och hjärtat och efter besöket på hc igår, så var det bara att åka med henne upp till sjukhuset för att läggas in. Jag pratade med mina killar och vi åkte upp med henne allihop för att hon skulle känna sig lite tryggare och hon förbereddes på en gång för att opereras redan idag. Inte så kul alls och klart man blir orolig.

 

När jag imorse sitter i bilen och väntar en stund innan jag ska gå in till företaget (då jag faktiskt för en gångs skull hittat fram till rätt adress i god tid) och lyckas lägga ut alla mina bokstäver i Wordfeud och får hela 136 poäng, så tänker jag på en gång att ja det måste vara ett gott tecken.

 

Efter intervjun så har jag så lämpligt en massagetid inbokad. Vilken planering va! Det är väldigt sällan som jag går på massage som bara ska vara avslappnande och skön, då jag oftast behöver medicinsk behandling av naprapat eller liknande och den är ju lite mer av den plågsamma varianten.

 

Hon oljar in och masserar höfter och ländrygg, bröstrygg och skuldror, lår och vader och hals och bröst. Mamma mia vilken genomkörare! Hon känner ganska snart att höger sida av ryggen är mest spänd och lägger mycket fokus där. Jag har lite svårt att koppla av med alla veckans intryck och händelser i huvudet, men jag tycker faktiskt att jag får klart godkänt ändå. Tänk vilket lyx om man kunde gå på massage varje fredag! Dream on liksom.

 

Ikväll åker mina killar till sin pappa och jag hade tänkt att kanske ha en liten tjejmiddag eller planera något kul för helgen, men på något vis så kände jag nog att det inte skulle orkas med och därav så blev inget inbokat. Jag känner att jag är så trött och mör och bara måste ta hand om mig själv i helgen och så får det nog bli. Booring!